Telefon: 0770 180 500 | contactalexer.ro
Cafetiera, Bodum, 42FEB232158, 500 ml, 166x190x105 mm, Otel, Argintiu
Cafetiera din otel inoxidabil.
Capacitate de pana la 500 ml.
Material: otel
Dimensiune: 166 x 190 x 105 mm
Volum: 500 ml
Descoperiti arta bauturii perfecte cu aparatul de cafea CHAMBOR French Press. Sistemul de presare francez este iubit de pasionatii de cafea din intreaga lume pentru simplitatea prepararii si puritatea gustului. Iar CHAMBORD este cea mai originala si cea mai buna cafetiera de presa franceza.
O icoana a lui Bodum, CHAMBORD este sinonim cu numele Bodum. Designul original dateaza din perioada antebelica, cand italianul Attilo Calimani a dezvoltat principiul de baza. Fondatorul Bodum, Jørgen Bodum, a inceput sa lucreze la versiunea sa a presei franceze in anii 1970, dar achizitia Melior-Martin in 1991 – o companie care a produs o presa franceza in forma de cupola – a condus la dezvoltarea clasicului. CHAMBORD pe care o cunoastem si o iubim astazi.
Un adevarat original, CHAMBORD are un design atemporal si este produs cu aceeasi maiestrie superioara la care se asteapta adeptii sai din intreaga lume. O metoda ecologica de preparare a bauturii, sistemul de presa francez simbolizeaza credinta de baza a lui Bodum ca ar trebui sa „facem gust, nu risipa”.
Aparat de cafea iconic cu presa care scoate in evidenta intreaga savoare si aroma a bauturii tale.
Carafa este fabricata din sticla borosilicata rezistenta la caldura, care nu va pata, care nu va altera sau afecta aroma naturala a cafelei.
Cadrul si capacul sunt fabricate din otel inoxidabil durabil, care a fost supus mai multor procese de cromare pentru a avea ca rezultat o suprafata durabila, stralucitoare, capabila sa reziste multi ani.
Manerul este fabricat din polipropilena cu un finisaj mat care ofera o prindere confortabila in timpul servirii si adauga la calitatea clasica a designului.
Pistonul din otel inoxidabil previne scaparea boabelor macinate atunci cand se toarna cafeaua.
Mai ecologice decat multe metode de preparare a cafelei - nu sunt necesare filtre de hartie sau capsule de plastic.
Usor de folosit si usor de curatat.
Sistemul de presare francez este cel mai simplu mod de a prepara o cafea bogata si aromata.
Asezati CHAMBARD pe o suprafata plana, tineti ferm de maner si trageti pistonul in sus si afara din carafa.
Adaugati o lingurita rotunjita sau o lingura Bodum de cafea macinata grosier pentru fiecare cana/4 oz de apa.
Turnati apa fierbinte in carafa (aproximativ 92-96ºC) lasand un minim de 2,5 cm/1 inch in partea de sus si amestecati cu o lingura de plastic sau de lemn.
Asezati unitatea pistonului deasupra oalei si intoarceti capacul astfel incat gura de turnare sa fie inchisa pentru a retine caldura.
Lasati patru minute la fiert, apoi coborati incet pistonul. Intoarceti capacul pentru a deschide gura de turnare si turnati ceasca delicioasa de Cafea.
Se spala in apa calda cu sapun inainte de prima utilizare si se usuca bine.
*Toate cafetierele Bodum sunt masurate in marimi de cesti europene: 1 cana = aproximativ 4 oz.
Saculet negru inclus, realizat din poliester 210D, dimensiune 330 x 440 mm. Saculetul este foarte usor de transportat pe spate sau pe umar si este util pentru drumetii, scoala, birou sau activitati sportive.